Comunicat de presă
În perioada 5-6 aprilie 2018, CNCAN găzduieşte vizita unei delegaţii formate din reprezentanţi ai Departamentului pentru Energie a Statelor Unite (USDOE) şi ai Biroului pentru Siguranţă Radiologică al Statelor Unite (ORS) din cadrul USDOE.

COMUNICAT DE PRESĂ
referitor la oprirea neplanificată a Unității 2 de la CNE Cernavodă în data de 29 martie 2018

Comunicat
Presedintele CNCAN, dl Rodin Traicu, a participat miercuri, 14 martie a.c., la semnarea Memorandumului de Înțelegere între SN Nuclearelectrica SA și Parteneriatul pentru Cercetare și Educatțe pentru Sisteme Nucleare Avansate („CESINA”), reprezentat de Institutul pentru Cercetări Nucleare din cadrul Regiei Autonome pentru Energia Nucleară Pitești Mioveni (”RATEN ICN”).

Comunicat
În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, CNCAN organizează întâlnirea publică privind proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea Normei privind cerinţele de bază de securitate radiologică, în data de 15 februarie 2018, ora 09:00, la sediul Ministerului Mediului, Bdul. Libertății, nr. 12, camera P1-116, parter, sector 5, București (accesul în clădire se realizează prin Strada Mitropolit Antim Ivireanul).

Proiectul de act normativ și nota de fundamentare pot fi consultate pe pagina de internet a CNCAN, la secțiunea http://www.cncan.ro/transparenta/proiecte-de-acte-normative/
Propunerile și observațiile referitoare la proiect se transmit prin e-mail, în format word, la adresele janeta.steti@cncan.ro și raluca.nadoliu@cncan.ro, sau prin fax, la nr. 021 316 71 07, până la data de 13 februarie 2018, ora 12:00.

Data:08.02.2018

Comunicate si conferinte de presa - arhiva